fbpx

Dààrom kies je nu voor TwinDos!

Heb je ook al meegemaakt dat je witte was grauw (grijs) wordt, dat je was niet fris ruikt na het wassen, dat er witte strepen ontstaan op je zwarte jeans bij het strijken?

Al deze wasproblemen zijn het gevolg van overdosering. Overdosering is de meest voorkomende oorzaak van slechte wasresultaten. Miele to the rescue met de TwinDos wasmachine!

Het TwinDos-systeem in je wasmachine doseert helemaal automatisch de juiste hoeveelheid én gebruikt het beste vloeibare wasmiddel voor jouw gekleurde en witte wasgoed. En dat allemaal op het ideale moment tijdens het wasproces. Benieuwd naar alle voordelen?

  • Jij bepaalt het wasprogramma en de vuilgraad van je wasgoed, je TwinDos-wasmachine doet de rest. Comfortabel, toch?
  • Goed voor je kleding, machine én milieu: het automatische doseersysteem gebruikt nooit te veel of te weinig wasmiddel, maar steeds de ideale hoeveelheid.
  • Het wasmiddel loopt niet direct weg in de kuip maar wordt toegevoegd op het juiste moment in het wasprogramma
  • Het wasmiddel wordt altijd eerst gemengd met water zodat het geen vlekken kan maken op (droge) kleding
  • UltraPhase is het beste vloeibaar wasmiddel dat er op de markt is: het combineert een flacon die speciaal inwerkt op het vuil (UltraPhase 1) en een flacon die speciaal inwerkt op de vlekken (UltraPhase 2). Bij een ander vloeibaar middel moet er steeds een compromis gevonden worden tussen de aanpak van het vuil en de aanpak van de vlekken.
  • Extra voordelig: Koop je nu een TwinDos-toestel (8kg, 1400 tpm), dan krijg je 200 euro cashback en een halfjaar gratis wassen (wasproduct ter waarde van 65 euro) cadeau. Deze niet te missen actie loopt van begin mei 2018 tot en met eind juni 2018.

Overtuig jezelf van alle voordelen die Twindos te bieden heeft. Deze korte video toont je waarom jij je Twindos straks niet meer kan missen.