fbpx

TwinDos: het beste vloeibare-wasmiddelensysteem

Hoe doseert u het wasmiddel op de juiste manier? Miele met TwinDos heeft de oplossing. Deze functie regelt dit op het juiste moment en met de juiste hoeveelheid automatisch na een druk op de knop.

30% wasmiddel besparen

Te veel wasmiddel is schadelijk voor het milieu en kost geld. TwinDos doseert automatisch en altijd met absolute precisie, wat handmatig bijna niet mogelijk is.

 

Iedereen kan doseren. Alleen de Miele TwinDos kan het in 2 fasen.

Of het nu gaat om gevoelige T-shirts, een erg vuile broek van uw zoon of gekleurde of witte was: u bereikt de beste resultaten met het unieke 2-fasen-systeem van Miele. Hiermee wordt alles grondig schoon, ook Lotte’s teddybeer. Dit is het resultaat van beide componenten altijd afzonderlijk en op het optimale moment tijdens de wasbeurt worden toegevoegd.

 

UltraPhase 1 lost vuil op

Oppervlakkige vuildeeltjes als zand en aarde worden verwijderd in UltraPhase 1 en eenvoudig met water weggespoeld. UltraPhase 1 lost ook vetvlekken zoals chocolade of olie op, zodat ze gemakkelijk kunnen worden uitgespoeld.

UltraPhase 2 bleek verwijdert hardnekkige vlekken

Heeft u fruitsap of rode wijn gemorst? Dankzij UltraPhase 2 is dat geen probleem! Dit komt doordat er op het juiste moment bleekmiddel wordt toegevoerd dat geen ander vloeibaar wasmiddel bevat.

Was blijft langer mooi

Een Miele TwinDos wasmachine doseert je wasmiddel automatisch op basis van de belading in de trommel. Je gebruikt hierdoor bij elke wasbeurt de juiste hoeveelheid. Zo weet je zeker dat je was schoon wordt en langer mooi blijft. Met TwinDos doe je de was van het hele gezin. Je bespaart hierbij water en energie, doordat er minder spoelbeurten nodig zijn om het wasmiddel uit je was te halen. Dit is beter voor je was en het milieu.

Het hoogste comfort

  • Eén druk op de knop: met één druk op de knop weet de wasmachine precies wat er moet gebeuren en neemt de dosering van het wasmiddel volledig over.
  • Geen verpakkingen lezen: om de juiste dosering van een wasmiddel te kennen.
  • Geen wasmiddellade schoonmaken: de dosering gebeurt via een geïntegreerd systeem.
  • Geen risico op vlekken: de Miele wasmiddelen worden eerst gemengd met water zodat ze nooit in hun geconcentreerde vorm in direct contact met de kleding komen.
  • Automatisch bericht: de wasmachine verwittigt je in het display of via je smartphone wanneer de Miele wasmiddelen bijna leeg zijn zodat je tijdig nieuwe kan bestellen.

Nooit meer zonder wasmiddel

Dankzij ons abonnement val je nooit meer zonder Twindos wasmiddel. Bij dit abonnement ontvang je automatisch het Miele Ultraphase 1 en 2 wasmiddelpakket. Het wasmiddelpakket bestaat uit 3 x UltraPhase 1 en 2 x UltraPhase 2. Of je kiest voor het Sensitive abonnement met 3 x UltraPhase 1 Sensitive en 2 x UltraPhase 2 Sensitive

Je kunt zelf kiezen in welke leveringsinterval (om de 3/6/9/12 maanden) je het wasmiddelpakket gratis bij je thuisbezorgd wilt hebben.

Bij afsluiten van het UltraPhase abonnement krijg je een gratis flacon TwinDos Care cadeau t.w.v. €10,99.

Je kan natuurlijk ook onze pakketten rechtstreeks op de webshop bestellen

Lees meer over