fbpx

Strijk snel alle plooien glad

Kijk jij ook altijd zo op tegen ‘de strijk’? Je bent niet alleen. Maar liefst de helft van alle Belgen geeft aan een grondige hekel te hebben aan strijken. Wie denkt dat strijken per definitie saai en tijdrovend is, heeft het mis! Dat bewijst Miele B4847 FashionMaster. Met dit super slimme stoomstrijksysteem verdwijnt die berg strijk als sneeuw voor de zon en worden zelfs de dikste plooien, snel en slim gladgestreken.

Maak het jezelf gemakkelijk

De Miele FashionMaster bestaat uit een unieke combinatie van een actieve strijkplank én een exclusieve strijkmachine. Deze krachtige combinatie zorgt ervoor dat strijken snel en super efficiënt verloopt en zelfs leuk wordt!

De top troeven

Strijkzool met honingraatstructuur

Met de gepatenteerde strijkzool met honingraatstructuur wordt de stoom, razendsnel door de kleine buisjes in de honingraat over de totale strijkzool verdeeld. Het laagje stoom dat zo ontstaat, maakt dat het strijkijzer zacht, maar effectief over je wasgoed glijdt.

Super Stoom

De 4 bar stoomdruk en een constante druk van 100 g/min zorgt voor professionele strijkresultaten. Erg dik textiel zoals jeans moet je hierdoor maar op één zijde strijken voor een perfect glad resultaat.

Extra Steamer

Handig om hangend textiel zoals kostuumvesten of gordijnen behoedzaam te strijken en/of op te frissen.

Actieve strijkplank

Beschikt over 3 slimme functies om het strijken vlotter te laten verlopen. De opblaasfunctie zorgt voor zacht strijken van delicaat wasgoed. Met afzuigfunctie kan je stoom inzetten. De Memory-functie bewaart de laatste instelling en start deze opnieuw bij de volgende keer dat de stoomfunctie gebruikt wordt.

1-2-liftsysteem

Twee handgrepen, geen inspanning. Met dit gepatenteerde 1-2-liftsysteem is het complete toestel, bestaande uit strijkijzer, stoomgenerator en strijkplank binnen enkele seconden startklaar. Ontgrendelen en de plank horizontaal omhoog zetten, alles gaat bijna automatisch. De FashionMaster strijkt niet alleen je wasgoed wasgoed, maar spaart ook je rug.

Actief tegen virussen – wetenschappelijk bewezen

Niet alleen kreukvrij, maar ook hygiënisch schoon: door nauwkeurig te stomen met een Miele strijkijzer (vermogensstand 3) of steamer worden 99,99%1 van de virussen verwijderd en dat binnen 5 seconden. Dit bevestigt een test van de hogeschool Albstadt-Sigmaringen. Op die manier geniet u van een maximale reiniging met optimale hygiëne.

Naast de FashionMaster heeft Miele nog andere strijkmachines op de markt. Je kan ze ontdekken op de Miele webshop.

Ontdek de Miele FashionMaster hier!

Ontdek hier alle Miele Strijkoplossingen!