Drie redenen om een Miele spijzenthermometer te gebruiken
-
Perfecte bakresultaten
Bij Miele vind je hoogwaardige ovens met een spijzenthermometer. Die laatste zorgt voor de perfecte gaarheid van jouw vlees en vis. Je controleert de temperatuur van je oven uiterst precies en bent zeker van sappig en mals vlees.
-
Makkelijk multitasken
Je spijzenthermometer geeft de resterende kooktijd aan. Zo weet je wanneer je gerecht de gewenste kerntemperatuur bereikt. Dat betekent dat je de oven niet langer hoeft te openen om die resttijd in te schatten. Op die manier bespaar je energie en kan je tijdens deze bereiding ook vol vertrouwen je bijgerechten klaarmaken. De spijzenthermometer geeft je dus gemoedsrust tijdens het koken.
-
Bijdrage aan duurzaam koken
Koken met een spijzenthermometer zorgt ervoor dat je een gerecht exact serveert zoals het hoort. Door de precisie van je Miele oven en de spijzenthermometer gebruik je immers alleen de hoeveelheid warmte die je nodig hebt om je gerecht te bereiden.
Hoe gebruik je de Miele spijzenthermometer?
Je steekt de thermometer steeds in het midden van het vlees/de vis. Kijk uit dat je geen bot raakt, want het bot is altijd warmer dan het vlees.
Let er ook op dat je de spijzenthermometer niet gebruikt in combinatie met de Grillfunctie.