fbpx

Lingerie; noodzakelijk maar delicaat. Miele geeft je enkele tips om zo lang mogelijk van je favoriete lingerie-set van te kunnen genieten!

Zo was je je lingerie

We mogen best trots zijn op onze Belgische lingerieontwerpers. Zo heb je het Gentse lingeriemerk La Fille d’O dat al sinds 2003 een gedurfde draai geeft aan lingerie, met onthullende stofjes en snitten. Het waarschijnlijk bekendste Belgische lingeriemerk Marie-Jo brengt al 30 jaar ultravrouwelijke lingerie. Het recente merk Judith Lingerie, opgericht in 2013 door Judith Van Herck, straalt vrouwelijkheid uit en biedt unieke stukken die perfect zitten. Last but not least: wie gezegend is met een ronde boezem, kent allicht PrimaDonna, het Belgische lingeriemerk dat mooie stukken ontwerpt voor vrouwen met een grotere cupmaat.

zo was je je lingerie
vlnr: La Fille d'O - Marie-Jo - Judith Lingerie - PrimaDonna

Zo was je je lingerie: Do’s and Don’ts

Dat je je met lingerie op en top vrouwelijk kan voelen, weten we al. Maar hoe onderhoud je je lingerie zodat je nog lang kan genieten van jouw lucky underwear?

Vaak wordt er voor je unmentionables steevast het handwassymbool gedrukt in het etiket. Maar met Miele hoef je je hand er niet voor om te draaien. Alle Miele wasmachines hebben een delicaat wasprogramma waarmee je gerust je mooie ondergoed kan wassen. Het wasritme tijdens het delicate programma is namelijk veel behoedzamer dan bij een standaard wasprogramma. Het is wel heel belangrijk dat je je ondergoed in een waszakje doet en de sluiting van je bh’s dichtdoet zodat deze niet verstrengeld raken. Is je Miele wasmachine voorzien van een zijdeprogramma? Was je delicate lingerie dan zeker in dit programma. Het zijdeprogramma heeft een specifiek handwasritme zodat je er je delicaatste lingeriestukken aan kunt toevertrouwen.

Behandel je kostbare lingerie nooit met gewoon gewoon wasmiddel, maar met een aangepast wasmiddel voor fijne was! Wist je dat Miele zelf wasmiddelen ontwikkelt voor Miele-wasmachines, waaronder ook fijnwasmiddel?

Nog één tip: blijf met je vers gewassen lingerie ver weg van je droogkast. Het beste leg je je bh’s te drogen door ze plat op een handdoek te leggen.  Zo blijft de vorm behouden en kan je nog lang genieten van jouw stylish lingerie!