fbpx

CapDos: Bescherm je speciale was én het milieu

Met de nieuwe generatie Miele capsules bescherm je voortaan niet alleen je speciale kledij maar ook het milieu. Het omhulsel én de verpakking van de capsules zijn gemaakt van 100% gerecycleerd materiaal. De wasmiddelen zelf bevatten geen microplastics, zijn nog zachter van samenstelling én je kan ze gebruiken in elke wasmachine!

Waarom kiezen voor Miele CapDos?

Miele wascapsules zijn super handig om perfecte resultaten te bereiken met speciale programma’s voor kledij in bijvoorbeeld wol  of zijde. Deze kledij was je niet zo frequent en dan is de aankoop van een grote verpakking specifiek wasmiddel niet echt logisch. De Miele caps daarentegen bevatten precies genoeg wasmiddel voor één wasbeurt zodat je nooit té veel of té weinig wasmiddel gebruikt.

Bij een Miele wasmachine met de  CapDosing functie doe je per wasbeurt 1 capsule in het klepje van de wasmiddellade. Vervolgens raak je op het display de sensortoets ‘cap’ aan en selecteer je met het pijltje de juiste capsule. Daarna kies je een wasprogramma en je machine doet de rest. Weinig inspanning en keer op keer een perfect resultaat!

Ontdek onze toestellen met CapDosing hier!

Voor elk speciale was en elke wasmachine
Ook wie geen Miele wasmachine heeft, kan gebruik maken van deze kleine, krachtige en ecologisch verantwoorde capsules. Met het speciale lipje kan je ze super snel openen en het wasmiddel simpelweg gieten in de wasmiddellade.

Naast capsules met wasmiddel voor speciale kledij zijn er ook capsules wasverzachter-, antivlekkencapsules én capsules die je kledij een speciale behandeling geven.

Caps UltraDark
Wasmiddel voor donkere en zwarte kleding, pakket met 9 caps.

Caps ImpraProtect
Impregneermiddel voor sport- en regenkleding, pakket met 3 caps.

Caps Outdoor
Speciaal wasmiddel voor hoogwaardige functionele kleding, pakket van 6 caps.

Caps SilkCare
Fijnwasmiddel voor zijde en fijne was, pakket met 6 caps.

Caps WoolCare
Fijnwasmiddel voor wol en fijne was, pakket met 9 caps. Ontdek hier onze tips om wol te wassen.

Caps DownCare
Speciaal wasmiddel voor donstextiel, pakket met 6 caps.

Caps Cocoon
Wasverzachter voor een frisse geur van het wasgoed, pakket met 9 caps.