
Op het Kerstmenu: advocaat voor in jouw koffie
Deze traditionele eierlikeur kan je perfect op voorhand maken!
Deze week ging #BlijfInUwKeuken met Roger van Damme op Njam’s IGTV van start ! Je zal de komende weken niet aan inspiratie ontbreken want Roger inspireert ons de komende weken met lekkere videoreceptjes en handige tips. Wil jij het zelf graag uitproberen? Ontdek dan hieronder de recepten! Op het menu deze week: Spritskoekjes die heel goed zullen smaken bij jouw kopje koffie of thee! #ChefsAtHome #InspiredbyMiele
Bereidingswijze spritskoekjes
Bereidingswijze
Taartbodem:
Bereidingswijze
Banketbakkersroom:
Bereidingswijze
Amandelcrème:
Bereidingswijze
Vanille crème:
Bereidingswijze
Afwerking
Bedek de bodem met de vanillecrème en beleg met de aardbeien. Werk af met munt en limoenrasp.
Bereidingswijze