fbpx

Miele, kerstcadeaus op z'n best!

Grappige geschenken kunnen leuk zijn, maar nuttige geschenken worden mét stip het meest gewaardeerd. Wil jij dit jaar scoren met een geschenk dat het leven niet alleen gemakkelijker maar ook gezelliger maakt? Neem dan zeker een kijkje in de Miele webshop.

Voor elk moment van de dag

“Laad je weer op met een heerlijke kop!”

Een koffiemachine van Miele is werkelijk hét perfecte geschenk. Vrijwel iedereen houdt van koffie en voor elk moment is er wel de gepaste koffie. Een mooie koffiemachine in de keuken straalt bovendien stijl en klasse uit. En…een stevige kop is ook dé lekkerste manier om tijdens de drukke feestperiode de batterijen snel weer op te laden. Wie zou dus niet blij zijn met deze Miele CM6 vrijstaande espressomachine die keer op keer het perfecte kopje bereidt: een aromatische espresso, koffie, cappuccino of een Latte Macchiato.

Extra bonus: Bij elk koffiemomentje zal er aan de gulle gever gedacht worden!

De beste bondgenoot

“Stofzuigen wordt (bijna) een feest!”

Nooit gedacht aan een stofzuiger als geschenk? Think again want een stofzuiger is hét populairste huishoudtoestel en dé perfecte bondgenoot als het op netheid aankomt. Met de uiterst krachtige sledestofzuiger van Miele verdwijnen achtergebleven confetti of stukjes papierlint supersnel zodat je huis meteen klaar is voor de volgende party.

Slimme hulp

“Jij relaxt, hij doet het werk.”

Wie de robotstofzuiger Scout RX3 van Miele cadeau krijgt, krijgt niet alleen een geweldig geschenk maar ook extra tijd. En dat is onbetaalbaar! De robot doet namelijk al het werk zodat jij gewoon kan relaxen. De troeven van de Scout RX3 zijn eindeloos: kan slim gekoppeld worden met het Miele@home-systeem, navigeert systematisch door de kamers en maakt daarbij een virtuele plattegrond. Beschikt over 2 camera’s aan de voorkant zodat je altijd en overal kan nagaan of de Scout RX3 nog vlijtig aan het werk is.

Plus d’infos sur