fbpx

Je sportkledij wordt niet echt vuil, maar krijgt wel heel wat actie te verduren. Met alle geurige gevolgen van dien. Maar… met het juiste programma én wasmiddel ben je zelfs de hardnekkigste zweetgeurtjes te slim af.

Zo was je zweetgeurtjes uit je sportkledij

Wil jij je jaar sportief starten? Naast enkele handige recepten om uit te proberen, helpen we je graag op weg met enkele wastips voor je favoriete sportoutfit!

GEBRUIK EEN SPORTWASMIDDEL

Niet elk wasmiddel bevat de nodige enzymen om deze specifieke sportgeurtjes efficiënt aan te pakken. Kies daarom voor een speciaal sportwasmiddel. Dit bevat aluminiumzouten die de geurtjes neutraliseren, net zoals een deodorant dat doet. Ontdek hier Miele’s sportwasmiddel. 

WAS JE SPORTKLEDING MET HET JUISTE PROGRAMMA

Heeft je wasmachine een programma voor sportkledij? Dan moet je niet verder nadenken. Anders kies je het programma voor synthetische of fijne was. Gebruik voor synthetische sportkledij een beetje wasverzachter: dit vermindert het elektrostatische effect. Voor fleece en microvezels blijf je dan weer best ver weg van de wasverzachter!

SPORTKLEDIJ DROGEN OF NIET?

De meeste sportkledij absorbeert nauwelijks water en komt bijna droog uit je wasmachine. De droogkast is dus een halte die je kan overslaan. Laat je sportoutfit gewoon even drogen aan de lucht en je kan zo weer in actie schieten!

Miele en Stephanie Scheirlynck wensen je alvast een Sportieve start!

Heb je toch nog vragen? Stel ze gerust op info@miele.be of stuur ons een privéberichtje op Facebook!