fbpx

Voor elk kledingstuk het juiste wasprogramma

De gemiddelde Belg gebruikt slechts 3 verschillende wasprogramma’s, omdat hij vaak niet weet waarvoor een bepaald programma dient. Jammer, want dat is eigenlijk hetzelfde als enkel de grill-functie van je oven gebruiken.

HET VOLSTAAT JE KLEREN TE KENNEN OM JOUW WASPROGRAMMA’S TE KENNEN EN HET JUISTE PROGRAMMA TE KIEZEN

Heb je er al eens bij stilgestaan hoeveel soorten kledingstukken we in onze kast hebben liggen? Voor bijna elke activiteit (werk, sport, vrije tijd,…) bestaat er tegenwoordig een specifiek soort kledingstuk dat speciaal gemaakt werd voor optimaal draagcomfort tijdens de activiteit in kwestie. Skiën doe je bijvoorbeeld niet in je jeansbroek en sporten doe je niet in het zijden kleedje dat je die dag aanhad op kantoor.

Natuurlijk moeten deze verschillende soorten kledingstukken ook allemaal gewassen worden, zodat ze er zo lang mogelijk perfect blijven uitzien en hun draagcomfort behouden. En daar denken wij voortdurend over na. Miele volgt de ontwikkelingen in de mode- en textielindustrie op de voet, zodat onze wasmachines steeds uitgerust zijn om de meest uiteenlopende kledingstukken te wassen.

Ben jij fan van onze tips en tricks? Neem dan een kijkje naar al onze tips en tricks!