fbpx

Miele Laundry Garden @ Dreamville

De zomer is er om te genieten van vrienden en familie. En waar kan je beter genieten van vrienden en familie dan op een festival? Zoë van Gastel en Belmodo zijn op Dreamville, de camping van het beste festival ter wereld.

Op festivals als deze zie je echt de coolste streetstyle outfits passeren en alles kan. Korte rokjes, cropped tops, bloemen in je haar, gouden tattoos, het mag allemaal.

Nu, je kledij krijgt heel wat te verduren op zo een festival. Het is superwarm of het regent. Er is modder. Mensen gooien met hun drankjes. Gelukkig is er op de Marketplace van Dreamville dit jaar een Miele Laundry Garden waar je je kledij in no time weer helemaal party proof krijgt.

Je wacht met een koffie tot de was klaar is. Wil je liever gaan feesten? Dat kan ook. Je gaat gewoon het terrein op en je wordt per sms verwittigd zodra je kledij proper is.

Kan je er dit jaar spijtig genoeg niet bijzijn? Niet getreurd. Je kan meespelen met de Miele wedstrijd. Daarmee maak je kans om een van de speciale Dreamville wasmachines te winnen. Alle informatie vind je op de Miele Facebookpagina.

Lees meer over