fbpx

7 tips om tijd uit te sparen in de keuken

Na een hectische dag nog een gezonde, lekkere maaltijd op tafel toveren is niet altijd evident. Of u nu voor uzelf kookt of voor uw gezin, het liefst van al gaat het snel en gemakkelijk. Goed nieuws! Daarvoor is Miele uw perfecte bondgenoot in de keuken. Met de nieuwste innovaties van onze keukentoestellen maken we uw leven gemakkelijker en gaat u efficiënt te werk. Ontdek hier onze 7 tips waarmee u tijd uitspaart in de keuken.

1. Connecteer met de Miele@Home app

Hoe u het draait of keert, met de Miele-app haalt u alles uit uw Miele-toestellen en gaat u het meest efficiënt te werk. Zo kan u bijvoorbeeld uw vaatwasprogramma starten via uw smartphone op het moment dat uw zonnepanelen het meest opbrengen. Of kiest u een recept via de app en stuurt u de bereidingswijze meteen door naar uw (stoom)oven die daarna via een berichtje aangeeft welke ingrediënten wanneer en in welke volgorde in de oven moeten geplaatst worden. Download de Miele-app en ontdek hoe deze uw leven gemakkelijker maakt.

2. Breng je water aan de kook met Twinbooster

Met de Twinbooster-functie van de Miele-inductiekookplaten is uw water in een mum van tijd aan de kook. Deze functie is in staat om op korte termijn een hitteboost aan uw kookplaat te geven, waardoor vloeistoffen meteen aan de kook zijn en je dus zeer snel aardappelen, rijst of andere producten kan toevoegen.

Bekijk hier al onze producten met Twinbooster

 

3. Tover in minder dan 30 minuten een gerecht op tafel met Mix&Match

In onze Miele app of op Inspiredby.miele.be vindt u verschillende Mix&Match recepten voor onze Miele combi-stoomovens. Bij deze gerechten plaatst u alle stoomovenpannen met verschillende ingrediënten tegelijkertijd in de oven, kiest u de functie Mix&Match en is uw gerecht in minder dan een half uur klaar om te serveren. De recepten zijn uitermate gemakkelijk om te bereiden en razendsnel klaar. De Miele@Home-app stelt zelfs een gerecht samen met de restjes uit uw koelkast! Zo ga je efficiënt te werk en voedselverspilling tegen.

Bekijk hier al onze producten met Mix&Match

4. Laat je (combi-stoom)oven het poetswerk doen!

De nieuwste Miele ovens zijn voorzien van een zelfreinigende functie, waardoor je zelf niet hoeft te schrobben in je oven. Dankzij de Pyrolyse-functie gaat je oven met een hitte van 400°C overgebleven voedselrestjes verbranden en losweken. Daarnaast hebben de Miele combi-stoomovens een zelfreinigende eigenschap die nog 2/3de zuiniger is. De HydroClean-functie van onze DGC Pro bevat een 5-fasig reinigingsproces van stoom en het HydroCleaner product. Uw oven doet al het vuile dus voor u, zodat u tijd heeft voor andere leuke dingen!

Bekijk hier al onze producten met HydroClean of Pyrolyse

5. Snel en zuinig vaatwassen in minder dan een uur

Bij onze nieuwste vaatwasmachines geniet u nu van het QuickPowerWash-programma. Dit programma heeft een optimaal droog- en reinigingsresultaat in slechts 58 minuten! Daarnaast heeft u nog meer gebruiksgemak met de automatische vaatwasmiddeldosering PowerDisk. Met deze capsules bent u een maand gerust, bereikt u het beste resultaat en hoeft u nooit manueel nog product toe te dienen.

Bekijk hier al onze vaatwassers met QuickPowerWash

6. Multitasken met een gerust hart dankzij TempControl

Voorkom aangebrande maaltijden met de inductiekookplaten voorzien van TempControl. Drie ingebouwde sensoren houden de warmte van uw kookplaat constant, waardoor je meerdere taken tegelijkertijd kunt uitvoeren zonder compromissen!

Bekijk hier al onze kookplaten met TempControl

7. Laat je combi-stoomoven het denkwerk doen

De nieuwste combi-stoomoven DGC Pro van Miele is een gemak bij het bereiden van een volwaardige maaltijd. Bij het programma ‘Menukoken’ kunt u tot drie verschillende ingrediënten tegelijkertijd stomen. Temperatuur, bereidingstijd en volgorde worden door uw combi-stoomoven zelf bepaald. Voor een optimaal resultaat hoeft u enkel de ingrediënten op het aangegeven tijdstip en in de aangegeven volgorde in de stoomoven plaatsen.

Bekijk hier al onze combi-stoomovens

Keer terug naar de pagina ‘de droomkeuken van een Easy Life Lover’.

Lees meer over