fbpx

Handen uit de mouwen? Hoeft écht niet!

Denk ook jij dat afwassen met de hand zuiniger, sneller en grondiger gebeurt dan met een vaatwasser? Think again! Een vaatwasprogramma van Miele verbruikt minder water en met de nieuwe QuickPowerWash functie is je vaat in minder dan één uur perfect schoon én helemaal droog. Je handen uit de mouwen steken om de vaat te doen is dus écht niet meer nodig.

Top troeven voor nieuw gamma vaatwassers

Wanneer je met de hand afwast dan gaat er een flinke hoeveelheid water doorheen. Dat is zeker zo als je afwast met de kraan open of als je het afwas- en/of spoelwater vervangt. De Miele vaatwassers uit de vernieuwde entry-line beschikken stuk voor stuk over de EcoPower Technologie wat betekent dat het waterverbruik vanaf 6 liter per cyclus bedraagt. Daarnaast beschikken de toestellen ook over de gloednieuwe QuickPowerWash functie.

Nooit meer een vuile ‘propere’ vaat

Het is vast al gebeurd: je neemt de ‘propere’ vaat uit je vaatwasser en je ziet dat de borden nog steeds vuil zijn en je glazen niet mooi glanzen. Er zit dan niets anders op dan je volledige vaat terug in de machine te steken, of zelf de handen uit de mouwen te steken en je vaat met de hand te doen. Met  QuickPowerWash behoren dergelijke taferelen voorgoed tot het verleden. Deze functie garandeert immers de allerbeste was- en droogresultaten en dat in minder dan één uur.

De prijs/kwaliteit verhouding van dit vernieuwde entry-line gamma vaatwassers is ongezien. Voor meer info: www.miele.be

Lees meer over