fbpx

BEKIJK JOUW MIELE

Ontdek onze inductiekookplaat

Ik zoek een

Uitgelichte voordelen van een Miele inductiekookplaat

Voor pannen met uiteenlopend formaat

PowerFlex

PowerFlex-kookzones zijn bijzonder veelzijdig en flexibel. U kunt op deze kookzone een grote pan, twee kleine pannen, een braadpan of een steelpan plaatsen. Alle combinaties zijn mogelijk. Bovendien heeft de kookplaat door het onovertroffen hoge vermogen van 7,4 kW met inschakeling van de functie TwinBooster, minder tijd nodig om gerechten aan de kook te brengen.

Bekijk toestel
Nooit was braden eenvoudiger

TempControl

Met TempControl geniet u van gelijkblijvende en optimale resultaten – voor de meest uiteenlopende bereidingswijzen. U hoeft niets bij te stellen, want de temperaturen worden steeds constant gehouden. Daarbij bent u niet alleen verzekerd van ontspanning en comfort, maar ook van veiligheid: er kan niets meer aanbranden.

Bekijk toestel
Maak gebruik van je volledige kookplaat

FullSurface

Bij een FullSurface-inductie kookplaat van Miele kan de gehele kookplaat benut worden. Net zo flexibel als de kookplaat is de bediening. De bedieningselementen verschijnen met de intelligente panherkenning altijd direct bij de pan. Het bedieningsveld is alleen zichtbaar, wanneer je een pan plaatst. Verschuift de pan, dan gaan de getallen mee.

Bekijk toestel
Meer vrijheid, veiligheid en gebruiksgemak

WifiConnect

Een slim verbonden oven maakt je leven gemakkelijker. Met de Miele@mobile-app op je smartphone of tablet kan je waar en wanneer je wil de parameters tijd & temperatuur controleren en eventueel bijstellen.

Bekijk toestel
Pannen op de kookplaat zetten en koken maar

Permanente Panherkenning

U hoeft alleen de kookplaat aan te zetten – wanneer er al een pan op een kookzone staat, wordt het bijbehorende bedieningselement automatisch geactiveerd. Zo hoeft u de aparte kookzones niet meer handmatig op te starten. Bovendien wordt ook de grootte van de pan automatisch herkend – voor bijzonder efficiënt energiegebruik.

Bekijk toestel
Ga voor meer flexibiliteit

Intelligente panherkenning

Flexibele kookplaat, flexibele bediening: de bedieningselementen verschijnen met de intelligente panherkenning altijd op de goede plaats, waar de pan ook wordt neergezet. En dit uiterst elegant, want de bediening is alleen zichtbaar wanneer er een pan is geplaatst. De bedieningsstrook is altijd duidelijk toegewezen – en volgt uw pan, ook wanneer deze wordt verschoven. Al onze kookplaten met instelling Volledige plaat beschikken over de intelligente panherkenning.

Bekijk toestel
Hulp bij positioneren

Positioneringshulp

Pole-position voor uw pannen: met deze ondersteuning plaatst u uw pannen op de ideale plek. En u optimaliseert daarmee uw kookproces, want een ongewenste vermogensstand wegens ongunstige plaatsing wordt voorkomen. De optimale positie wordt hoorbaar en zichtbaar intuïtief aan u duidelijk gemaakt – door het verschuiven van de pannen komt u de aanwijzingen na.

Bekijk toestel
Slim koken

CookAssist

Met deze slimme functie wordt het gebruik van de kookplaat een koud kunstje want je kan via de Miele@mobile app een bepaald gerecht selecteren. Wanneer je bijvoorbeeld biefstuk kiest, zal je door het hele bakproces begeleid worden.

Bekijk toestel
Booster-functie voor snelle warmte

TwinBooster

Voor bijzonder snel koken: met de exclusieve Miele TwinBooster-functie kunt u, als dat nodig is, het vermogen van twee kookzones bundelen naar één zone. Of u kunt het inductievermogen individueel verdelen en daarmee nog flexibeler koken.

Bekijk toestel

Omdat keuzes maken soms lastig is hebben wij dit alvast voor je gedaan

inductiekookplaat met powerflex
FullSurface inductiekookplaat
inductiekookplaat met TempControl en PowerFlex
Meer info Meer info Meer info