fbpx

BEKIJK JOUW MIELE

Uitgelichte voordelen van een Miele CombiSet

Ga voor elegantie

Geïntegreerde dampkap

Gereduceerd design: uw Miele dampkap is bescheiden en elegant – voor maximale eisen op het gebied van esthetiek en functionaliteit. Dankzij de naadloos aansluitende dampkap kunt u potten en pannen heel comfortabel over uw kookplaat verschuiven – en dat helemaal zonder barrières.

Bekijk toestel
Maak gebruik van je volledige kookplaat

FullSurface

Bij een FullSurface-inductie kookplaat van Miele kan de gehele kookplaat benut worden. Net zo flexibel als de kookplaat is de bediening. De bedieningselementen verschijnen met de intelligente panherkenning altijd direct bij de pan. Het bedieningsveld is alleen zichtbaar, wanneer je een pan plaatst. Verschuift de pan, dan gaan de getallen mee.

Bekijk toestel
Voor pannen met uiteenlopend formaat

PowerFlex

PowerFlex-kookzones zijn bijzonder veelzijdig en flexibel. U kunt op deze kookzone een grote pan, twee kleine pannen, een braadpan of een steelpan plaatsen. Alle combinaties zijn mogelijk. Bovendien heeft de kookplaat door het onovertroffen hoge vermogen van 7,4 kW met inschakeling van de functie TwinBooster, minder tijd nodig om gerechten aan de kook te brengen.

Bekijk toestel
Ga voor meer mogelijkheden

Teppan yaki

De gerechten worden rechtstreeks op de hete, roestvrijstalen plaat bereid. De Miele TeppanYaki beschikt over 2 apart bruikbare verwarmingsringen: zo kunt u meerdere gerechten gelijktijdig met verschillende temperaturen bereiden of warmhouden.

Bekijk toestel
Ga voor meer mogelijkheden

Wok

De wokplaat heeft een professioneel ontwerp dat bestaat uit een keramische plaat met een frame van 380 mm breed. Het is een speciaal, verzonken wokplaat die men eenvoudig en direct kan besturen. De wokplaat bestuurt men met metalen knoppen. De wokplaat zelf levert grote prestaties dankzij de Booster-functie. Verder is het ook zeer makkelijk en veilig in gebruik dankzij de indicatoren voor aan/uit en voor de restwarmte.

Bekijk toestel
ga voor meer veligheid en comfort

Gasvuur

Miele-gaskookplaten die met elektronica zijn uitgerust, beschikken over functies die u meer veiligheid en gemak bieden: QuickStart zorgt voor een snelle vonkontsteking, GasStop&ReStart voor automatisch opnieuw ontsteken van de vlam als deze onverhoopt is gedoofd. Enkele modellen zijn bovendien voorzien van een ingebouwde kookwekker en van restwarmte-indicatie

Bekijk toestel

Omdat keuzes maken soms lastig is hebben wij dit alvast voor je gedaan

inductiekookplaat met geïntegreerde dampkap en teppanyaki
inductiekookplaat met geïntegreerde dampkap, wok en teppanyaki
inductiekookplaat, geïntegreerde dampkap met wok, teppanyaki en gasvuur
Meer info Meer info Meer info