fbpx

Blijf verbonden

Bij Miele gelooft men dat slim verbonden toestellen je leven gemakkelijker maken en ook meer comfort bieden. Daarom worden steeds meer toestellen uitgerust met WiFiConn@ct. Op die manier kan je je toestel heel eenvoudig verbinden met je wifinetwerk zodat je altijd en overal je toestellen kan monitoren en instellen! 

Eén app, vele voordelen!

Met de Miele@mobile-app op je smartphone of tablet heb je altijd controle over je toestellen, waar je ook bent. Deze handige app wordt voortdurend geoptimaliseerd met updates en nieuwe functionaliteiten. Download hem volledig gratis via Google Play of de App Store.

Relax koken

Geen stress als je beloofd hebt van te koken maar er eigenlijk geen tijd voor hebt! Met de Miele@mobile app kan je de gerechten in de oven moeiteloos monitoren terwijl jij iets anders aan het doen bent. Dankzij de geïntegreerde camera in het plafond van de ovenruimte kan je op je smartphone of tablet zien hoe je eten eruit ziet zodat je indien nodig de instellingen kan wijzigen. Ook wat er op je kookplaat gebeurt kan je nauwkeurig volgen. Als je dampkap beschikt over de Conn@tivity functie kan je ze laten communiceren met de kookplaat zodat stoom en geurtjes geen kans krijgen.

Slim wassen, drogen en vaatwassen

Controleren of je de gevulde wasmachine of vaatwasser wel hebt aangezet. Nakijken hoe lang de programma’s nog moeten draaien. Weekprogramma’s instellen. De droogtijd aanpassen. Een melding ontvangen wanneer het wasmiddel of vaatwasmiddel op is en het dan meteen bestellen via de online shop? Dat en nog veel meer wordt mogelijk met Miele@mobile.

Benieuwd geworden? Bekijk de demo en ervaar meteen hoe Miele@mobile jouw leven makkelijker en comfortabeler kan maken.

Voor de papa’s gek op innovatie

Is jouw papa ook verzot op innovatieve snufjes? Een fervente hobbykok die graag nieuwe dingen uitprobeerd? Neem een kijkje in onze webshop voor inspiratie en vind het perfecte toestel. De keuken van morgen, vandaag al in huis!

Lees meer over