fbpx

Stofzuiger zonder zak voor de liefhebber van huisdieren

Ontdek onze stofzuiger zonder zak

Uitgelichte voordelen van een Miele stofzuiger zonder zak

Handig en compact

Actieradius 10m

Klein en krachtig : dankzij het compacte ontwerp makkelijk te manoeuvreren met maar liefst 10m actieradius.

Bekijk toestel
Extreem hoog vermogen

Vortex technologie

In combinatie met de zeer compact ontworpen zuigmond en de gunstige luchtstroming levert de stofzakloze stofzuiger een eersteklas reinigingscapaciteit. Grof vuil en fijnstof worden daardoor uitstekend van elkaar gescheiden. Het grove vuil belandt in het transparante stofreservoir, het fijnstof in een apart reservoir met fijnstoffilter

Bekijk toestel
Voor een uitgebreide stofbeurt

Geïntegreerd toebehoren

Miele sledestofzuigers worden standaard geleverd met drie hoogwaardige accessoires: meubelzuigmond, kierenborstel en reliëfborstel. Ze zijn stofvrij geïntegreerd.

Bekijk toestel
Uiterst geschikt voor tapijten

Turboborstel

Vloerbedekking moet regelmatig worden gezogen, ook als er nog geen stofjes en vuiltjes zichtbaar zijn. Om ook dieper zittende stofjes en pluisjes te verwijderen, moet vloerbedekking tegelijkertijd worden geborsteld en gezogen. De borstelrol die door het zuigsysteem wordt aangedreven, verwijdert het vuil grondig uit uw vloerbedekking.

Bekijk toestel
Voor parket en andere krasgevoelige harde vloeren

Parketborstel

Veel harde vloeren zoals parket, laminaat, plavuizen en hoogwaardige tegels zijn zeer gevoelig voor krassen. Voor het behoud van de fraaie uitstraling van uw gevoelige vloeren heeft Miele parketborstels ontwikkeld. Deze reinigen uw mooie vloeren bijzonder behoedzaam en toch grondig. Met de zachte borstelkrans glijdt de Miele-parketborstel soepel en licht over de vloer.

Bekijk toestel
Voor schone lucht in huis

HEPA AirClean Lifetime filter

Bij Miele kunt u kiezen uit drie verschillende uitblaasfilters: De HEPA AirClean-filter filtert zelfs fijn stof en allergene stoffen – ideaal voor mensen met een allergie voor huisstof. De Timestrip® geeft aan wanneer u het filter moet vervangen.

Bekijk toestel

Omdat keuzes maken soms lastig is hebben wij dit alvast voor je gedaan

Boost CX1
Compact ontwerp met sterke zuigkracht
Boost CX1 Cat&Dog Powerline
Voor de hoogste eisen in een compact ontwerp
Boost CX1 Parquet PowerLine
De perfecte reiniging voor harde vloeren
Meer info Meer info Meer info