fbpx

ONTDEK JOUW MIELE

Ontdek onze combi-stoomoven

Uitgelichte voordelen van een Miele combi-stoomoven

Gezond genieten

Koken met stoom

Eén van de belangrijkste troeven van stomen is dat de smaken, geuren en kleuren beter bewaard blijven. Omdat je geen olie of boter gebruikt, is het ook gezonder. Dankzij de unieke Miele stoomtechnologie zijn de bereidingstijden bovendien kort en de resultaten constant.

Bekijk toestel
Moeiteloos naar het beste resultaat

Automatische programma's

Bij gerechten die je met automatische programma’s bereidt, hoef je de temperatuur en duur niet in te stellen. Het toestel werkt automatisch zodat dagelijks koken heel wat makkelijker wordt.

Bekijk toestel
Meer vrijheid, veiligheid en gebruiksgemak

WifiConnect

Een slim verbonden oven maakt je leven gemakkelijker. Met de Miele@mobile-app op je smartphone of tablet kan je waar en wanneer je wil de parameters tijd & temperatuur controleren en eventueel bijstellen.

Bekijk toestel
Optimaal behoud van smaken en voedingsstoffen

DualSteam

De krachtige DualSteam verdeelt zich gelijkmatig en snel en zorgt voor een constante temperatuur en vochtigheid in de oven. Resultaat: keer op keer een perfect resultaat, ongeacht het gerecht of de hoeveelheid.

Bekijk toestel
Snel een gezonde maaltijd op tafel

Mix & Match

Met de intelligente assistentie ‘Mix & Match’ kan je gerechten van verschillende samenstelling tegelijkertijd opwarmen of bereiden en dat in minder dan een half uur.

Bekijk toestel
Maximale veelzijdigheid

3-in-1 principe

Met het 3-in-1-principe beschik je over drie functies in slechts één toestel. De ovenfunctie voor knapperige resultaten, de stoomfunctie om voedingsmiddelen uiterst gezond te bereiden en de combi-functie voor de beste bereidingsresultaten.

Bekijk toestel
Een volledig menu in één bereidingsproces

Automatisch menukoken

Bij het automatisch menu koken kan je tot drie verschillende voedingsmiddelen tegelijkertijd samen stomen. Temperatuur, bereidingstijd en volgorde worden door de oven het toestel bepaald.

Bekijk toestel
Handig en tijdbesparend

Vaste water aanvoer & afvoer

De vaste watertoevoer werkt volledig automatisch. Het toestel is daardoor altijd klaar voor gebruik en je hoeft het waterreservoir niet meer bij te vullen.

Bekijk toestel

Omdat keuzes maken soms lastig is hebben wij dit alvast voor je gedaan

DGC 7440
Combi-stoomoven

Een oven die net zo vlot kan multitasken als jij.

Combi-stoomoven met automatisch menukoken

Zonder moeite snel, lekker en heel gezond koken.

Combi-stoomoven Mix & Match

Met deze oven lukt het moeiteloos om in 30 min een gezonde maaltijd te serveren.

Meer info Meer info Meer info