fbpx

BEKIJK JULLIE MIELE

Ontdek onze inductiekookplaat met geïntegreerde dampkap

Ik zoek een

Uitgelichte voordelen van een Miele inductiekookplaat met geïntegreerde dampkap

Voor pannen met uiteenlopend formaat

PowerFlex

PowerFlex-kookzones zijn bijzonder veelzijdig en flexibel. U kunt op deze kookzone een grote pan, twee kleine pannen, een braadpan of een steelpan plaatsen. Alle combinaties zijn mogelijk. Bovendien heeft de kookplaat door het onovertroffen hoge vermogen van 7,4 kW met inschakeling van de functie TwinBooster, minder tijd nodig om gerechten aan de kook te brengen.

Bekijk toestel
Ga voor elegantie

Geïntegreerde dampkap

Gereduceerd design: uw Miele dampkap is bescheiden en elegant – voor maximale eisen op het gebied van esthetiek en functionaliteit. Dankzij de naadloos aansluitende dampkap kunt u potten en pannen heel comfortabel over uw kookplaat verschuiven – en dat helemaal zonder barrières.

Bekijk toestel
Eenvoudige bediening met SmartSelect

SmartSelect Bediening

U kunt bij deze bedieningsvorm de vermogensstanden en tijden zeer snel en intuïtief instellen. Voor elke kookzone is er een van achter verlichte cijferreeks. Zo is het altijd goed leesbaar, vanaf welke hoek u ook kijkt. De tijden zijn nog eenvoudiger in te stellen door de gescheiden keuze van de kookwekker en de automatische uitschakeling en de driecijferige aanduiding.

Bekijk toestel
Meer vrijheid, veiligheid en gebruiksgemak

WifiConnect

Een slim verbonden oven maakt je leven gemakkelijker. Met de Miele@mobile-app op je smartphone of tablet kan je waar en wanneer je wil de parameters tijd & temperatuur controleren en eventueel bijstellen.

Bekijk toestel
Ga voor meer comfort

ComfortSelect Plus

De nieuwe ComfortSelect Plus bedieningselementen zijn nu een compacte unit onder de afzuigkap. De bedieningselementen zijn ruimtebesparend, beknopt en bieden toch een uitstekend gebruiksgemak. De kookzones en de afzuigkap kunnen worden ingesteld met behulp van de gecentreerde reeks cijfers. De kookzones en de afzuigkap hebben elk een eigen indicator voor de gekozen vermogensstand. Bijzonder handig: Naast elke kookzone is een aparte toets beschikbaar voor de uitschakeltimerfunctie.
Nieuw is de toets voor het in- en uitschakelen van Con@ctivity. Hiermee kan de gebruiker te allen tijde omschakelen tussen individuele en automatische regeling van de afzuigkap.
Tijdens het kookproces worden alleen de momenteel beschikbare symbolen aangegeven. Overkoepelende functies, bijv. de minutenteller, worden niet permanent aangegeven. In plaats daarvan kunnen ze met de menutoets worden opgeroepen. Dit zorgt voor een opgeruimd uiterlijk en toch voor een goed overzicht.
In uitgeschakelde toestand verdwijnen de bedieningselementen van de KMDA 7476 volledig, met uitzondering van de aan/uit-schakelaar.

Bekijk toestel
Het hart van elke dampkap

ECO-motor

De ECO-motor werkt op gelijkstroom en bespaart tot 70% op stroom in vergelijking met conventionele motoren. Dankzij de technologie loopt de motor bijzonder rustig en is hij net zo krachtig als alle bij Miele gebruikte motoren.

Bekijk toestel
Visueel mooi en zeer functioneel

Vaatwasserbestendige roestvrijstalen vetfilter

Miele-dampkappen zijn uitgerust met een 10-lagige roestvrijstalen vetfilter. Het afdekblad en het kader bestaan uit hoogwaardig roestvrij staal. Bij het reinigen van de vetfilter in de vaatwasser ontstaan geen zichtbare verkleuringen. Daardoor blijven Miele-vetfilters er nog lange tijd goed uitzien.

Bekijk toestel
Pannen op de kookplaat zetten en koken maar

Permanente Panherkenning

U hoeft alleen de kookplaat aan te zetten – wanneer er al een pan op een kookzone staat, wordt het bijbehorende bedieningselement automatisch geactiveerd. Zo hoeft u de aparte kookzones niet meer handmatig op te starten. Bovendien wordt ook de grootte van de pan automatisch herkend – voor bijzonder efficiënt energiegebruik.

Bekijk toestel
Booster-functie voor snelle warmte

TwinBooster

Voor bijzonder snel koken: met de exclusieve Miele TwinBooster-functie kunt u, als dat nodig is, het vermogen van twee kookzones bundelen naar één zone. Of u kunt het inductievermogen individueel verdelen en daarmee nog flexibeler koken.

Bekijk toestel
Verplaats grote potten en pannen met Powerflex XL

PowerFlex XL

Ideaal voor grote pannen. Dankzij de grote PowerFlex XL-kookzones kunnen grote potten en pannen gemakkelijk worden geplaatst. In vergelijking met de klassieke PowerFlex-kookzones biedt PowerFlex XL ca. 8 cm meer ruimte aan elke kant van de KMDA. Zo kunnen bijvoorbeeld twee grote pannen met een diameter van 24 cm of een braadpan samen met een middelgrote pan gemakkelijk achter elkaar worden geplaatst. Natuurlijk is het ook mogelijk een braadpan te gebruiken, in welk geval beide ringen aan één kant automatisch tot een racetrack-brander worden samengevoegd.
De bewezen eigenschappen van de klassieke PowerFlex, met name het onovertroffen vermogen van maximaal 3,7 kW per kookzone of meer dan 7 kW als overbruggingsoppervlak, blijven behouden, waardoor extreem korte opwarmtijden mogelijk zijn.

Bekijk toestel

Omdat keuzes maken soms lastig is hebben wij dit alvast voor je gedaan

Two-in-One kookplaat
Two-in-One kookplaat met XL-kookzones
Two-in-One kookplaat met XL-kookzones
Meer info Meer info Meer info