fbpx

ONTDEK JULLIE KOEL-VRIESCOMBINATIE

Ontdek onze koel-vriescombinatie

Ik zoek een

Uitgelichte voordelen van een Miele koel-vriescombinatie.

dailyfresh
Versere groeten en fruit

DailyFresh

De ruime lade in het koelgedeelte biedt plaats voor veel verse voedingsmiddelen. Door de verstelbare opening van de lade blijft het vochtniveau op peil. Daardoor blijven fruit en groenten merkbaar langer vers en knapperig.

Bekijk toestel
Langere houdbaarheid voor meer kwaliteit en genot

PerfectFresh Pro

Voedingsmiddelen blijven tot 5x langer vers. In het automatisch geregelde temperatuurbereik tussen 0 °C en +3 °C zijn vlees, vis en vele melkproducten tot 3x langer houdbaar. Fruit en groenten blijven zelfs tot 5 keer langer vers dankzij de geoptimaliseerde vochtregeling op de lade. Voor een perfect overzicht is er ook een heldere ledverlichting geïntegreerd.
Bekijk toestel
Optimale koeling voor koel-vriescombinatie.

DuplexCool

Twee afzonderlijke regelbare koelcircuits voor het koel- en dievriesgedeelte zorgen voor een optimale koeling. Bovendien is er geen luchtwisseling tussen beide onderdelen. Daardoor drogen voedingsmiddelen in het koelgedeelte niet uit en worden de geuren van bijvoorbeeld vis, uien of kaas niet overgedragen op voedingsmiddelen in het diepvriesgedeelte. Dankzij DuplexCool bewaart u veilig uw voedingsmiddelen in uw koel-diepvirescombinatie.

Bekijk toestel
Ontdooien behoort tot het verleden

NoFrost

Met het NoFrost-systeem hoeft u uw Miele koeltoestel nooit meer te ontdooien. De circulatiekoeling verdeelt de koude, droge lucht gelijkmatig, zodat er zich in de binnenruimte geen ijs kan vormen. Bovendien is er geen ijsvorming op uw diepvriesproducten en kunt u de lades steeds zonder storende ijslaag gemakkelijk openen en sluiten. NoFrost biedt zo maximaal comfort bij het invriezen en bespaart u definitief het lastige ontdooien – voor altijd.

Bekijk toestel
IJsblokjes voor koude drankjes

Icemaker

IJsgekoelde drankjes professioneel en snel bereid: de automatische IceMaker kan dagelijks tot 150 ijsblokjes maken, afhankelijk van welk model u gebruikt.

Bekijk toestel
De perfecte look met innovatieve functies

Premium achterwand

Dankzij het premium design van de CS backwall heb je een moderne uitstraling en de innovativiteit van de koel-vriescombinaties in één. De nieuwe achterwand zorgt ervoor dat het voedsel achteraan niet meer kan aanvriezen en dat er geen vochtophoping ontstaat.
Wees niet meer bang om je koelkast aan te raken, want deze koel-vriescombinaties zijn niet gevoelig voor vingerafdrukken. Straal nu nog meer klasse uit dankzij het duidelijk visueel onderscheid voor Premium & Prestige klasse.

Bekijk toestel
Handig en overzichtelijk voeding bewaren

FlexiTray

Houd uw Miele-koelapparaat opgeruimd met het handige FlexiTray-glasplateau. Hij kan gemakkelijk 180 graden naar voren en naar achteren worden gedraaid. Dit betekent dat u niets meer opzij hoeft te schuiven om het voedsel achterin te bereiken. Ze worden eenvoudig naar voren gedraaid zonder dat er binnenin ruimte verloren gaat.

Bekijk toestel

Verse levensmiddelen vormen de basis van een gezonde voeding. U consumeert fruit en groenten best als ze vers van de markt komen. Maar wie slaagt erin om elke dag opnieuw alle ingrediënten vers in te kopen? Niet alleen de kwaliteit van de aangeschafte levensmiddelen, maar ook de correcte bewaring is belangrijk. Dit bepaalt hoe vers, smakelijk en gezond een product bij het bereiden nog is. De oplossing: de ideale Miele koelkast voor jouw keuken.

Omdat keuzes maken soms lastig is hebben wij dit alvast voor je gedaan

Koel- vriescombinatie  met DailyFresh & DuplexCool
Optimale opslag voor uw voedsel
Koel- vriescombinatie  met PerfectFresh Active
Miele vernieuwd voor de ideale versheid van uw voedsel!
Koel- vriescombinatie  PerfectFresh Pro
Voedingsmiddelen blijven tot 5x langer vers
Meer info Meer info Meer info