fbpx

ONTDEK JOUW KOELKAST

Ontdek onze koelkast

Uitgelichte voordelen van een Miele koelkast

Perfect verlicht

BrilliantLight

Indrukwekkende verlichting: dankzij Brillant Light straalt de binnenruimte van uw Miele-toestel in het beste licht – en dat zelfs bij maximaal gebruik. Hiervoor zorgen de hoogwaardige led-randlijsten in de zijwanden van uw Miele MasterCool-toestel. Zodra u de deur opent, gaat het licht zacht aan en geniet u van het perfecte overzicht over uw levensmiddelen.

Bekijk toestel
dailyfresh
Puur genieten van een natuurlijke smaak

Groentelade

Om uw voedingsmiddelen op een doeltreffende, eersteklas georganiseerde manier vers te houden.

Bekijk toestel
masterfresh
Besparend bewaren voor lang aanhoudende versheid

MasterFresh

Verse voedingsmiddelen vormen de basis van een gezonde voeding. U consumeert fruit en groenten best als ze vers van de markt komen. Maar wie kan er ingrediënten elke dag vers kopen om te koken?

Naast de kwaliteit van de voedingsmiddelen komt het dus erop aan om ze correct te bewaren. Dit heeft invloed op hoe vers, smakelijk en gezond een product nog is als u het wilt bereiden.

In de lades van uw MasterCool-toestel van Miele heerst het perfecte klimaat voor het behoedzaam bewaren van uw verse ingrediënten. Dankzij de innovatieve MasterFresh-functie is de koeltemperatuur erg laag, zodat vitamines en mineralen lang behouden blijven. Ook de luchtvochtigheid is perfect aangepast, zowel voor fruit, groente, melkproducten, vis en vlees. Zo blijven uw verse ingrediënten tot 3 keer langer vers.

Bekijk toestel
Langere houdbaarheid voor meer kwaliteit en genot

PerfectFresh Pro

Voedingsmiddelen blijven tot 5x langer vers. In het automatisch geregelde temperatuurbereik tussen 0 °C en +3 °C zijn vlees, vis en vele melkproducten tot 3x langer houdbaar. Fruit en groenten blijven zelfs tot 5 keer langer vers dankzij de geoptimaliseerde vochtregeling op de lade. Voor een perfect overzicht is er ook een heldere ledverlichting geïntegreerd.
Bekijk toestel
De ideale oplossing voor design zonder handgrepen

Push2Open

De koelkast met Push2Open van Miele gaat bijna vanzelf open. Door een lichte druk op de deur wordt het openingsmechaniek geactiveerd. De deur gaat zachtjes open, zodat u de rand gemakkelijk kunt pakken en de deur verder kunt openen. Miele-koelkasten met Push2Open hebben geen deurgreep en passen zo optimaal in elke keuken en elk interieur.

Bekijk toestel
Optimale opslag voor uw voedsel

DynaCool

Boven of onder – waar bewaart u de producten het beste? Dankzij DynaCool hoeft u uzelf deze vraag nooit meer te stellen. In MasterCool-koelkasten kunt u uw voedingsmiddelen overal bewaren. Omdat een ventilator aan de achterkant van de koelkast de koude lucht laat circuleren – voor een gelijkmatige temperatuur in de hele koelkast.

Bekijk toestel
Beschermt tegen geuroverdracht

Active AirClean-filter

Voedingsmiddelen moeten niet alleen koel worden bewaard, maar ook in een geurvrije omgeving. Dit geldt ook voor het geurvrij bewaren van wijn. De oplossing: de Miele Active AirClean-filter. De innovatieve combinatie van werkzame stoffen (koolstof en het natuurlijke product Chitosan) zorgen dat er in de koelruimte vrijwel geen geurtjes ontstaan. De filter kan eenvoudig en snel worden geïntegreerd en is meteen inzetbaar.

Bekijk toestel
Optimale koeling voor koel-vriescombinatie.

DuplexCool

Twee afzonderlijke regelbare koelcircuits voor het koel- en dievriesgedeelte zorgen voor een optimale koeling. Bovendien is er geen luchtwisseling tussen beide onderdelen. Daardoor drogen voedingsmiddelen in het koelgedeelte niet uit en worden de geuren van bijvoorbeeld vis, uien of kaas niet overgedragen op voedingsmiddelen in het diepvriesgedeelte. Dankzij DuplexCool bewaart u veilig uw voedingsmiddelen in uw koel-diepvirescombinatie.

Bekijk toestel
Slim gekoppeld

Miele@Home

Met ons innovatief systeem Miele@home1, benut u ten volle de mogelijkheden van uw Miele toestel en verloopt uw dag nog slimmer. U kunt alle Miele huishoudtoestellen comfortabel en veilig koppelen. Eenvoudig te bedienen met de Miele app, via spraakbediening of door bestaande Smart Home-oplossingen te integreren. De koppeling gebeurt via uw WiFi-router thuis en de Miele cloud.

Bekijk toestel

Verse levensmiddelen vormen de basis van een gezonde voeding. U consumeert fruit en groenten best als ze vers van de markt komen. Maar wie slaagt erin om elke dag opnieuw alle ingrediënten vers in te kopen? Niet alleen de kwaliteit van de aangeschafte levensmiddelen, maar ook de correcte bewaring is belangrijk. Dit bepaalt hoe vers, smakelijk en gezond een product bij het bereiden nog is. De oplossing: de ideale Miele koelkast voor jouw keuken.

Omdat keuzes maken soms lastig is hebben wij dit alvast voor je gedaan

Koelkast met DuplexCool
Ideaal voor elke dag, met alle comfort dat jouw gezin verdient.
MasterCool
Topdesign en innovatie in één.
Koelkast met PerfectFresh Pro
Geniet langer van verse, smakelijke en gezonde ingrediënten.
Meer info Meer info Meer info