fbpx

Miele Experience Center Hasselt

Het gloednieuwe Miele Experience Center in Hasselt opende zijn deuren op donderdag 23 juni. Een unieke omgeving waarin je kan zien, voelen en proeven hoe duurzame, hoogtechnologische huishoudtoestellen het leven makkelijker kunnen maken. Je kunt er ook terecht voor heel wat workshops en events en productadvies op maat.

Adres:
Gelatineboulevard, Quartier Bleu 3
3500 Hasselt
Openingsuren:

Maandag-zaterdag 10-18 uur

Afspraak ter plaatse

In ons Miele Experience Center draait alles om de beleving van Miele en haar producten. Je vindt er alle huishoudelijke apparaten en inbouwtoestellen binnen de was-, woon- en kookwereld van Miele. Wij beantwoorden graag al uw vragen op deze afspraak om uw ideale (keuken)toestel te vinden.

Virtuele afspraak

In deze virtuele afspraak stellen wij ons gamma voor om de keukentoestellen te vinden die bij jou en jouw keuken passen. Naast het gamma vrijstaande toestellen en accessoires vind je er o.a. ook het meest complete en actuele overzicht aan inbouwtoestellen.

Virtuele showroom

Wegwijs worden in al jouw favoriete Miele toestellen? Bekijk de showroom op jouw tempo, wanneer je zelf wil.

Ook als bedrijf kun je bij Miele terecht. Het Miele Experience Center is dé perfecte plaats voor originele b2b events met een culinaire touch. Ontdek alles over onze B2B-mogelijkheden.

 

Terug naar het overzicht van alle Miele Experience Centers.