fbpx

Persoonlijk productadvies op maat

zo maak jij jouw keuken op z’n best

Miele Experience Center Hasselt

Het gloednieuwe Miele Experience Center in Hasselt opende zijn deuren op donderdag 23 juni. Een unieke omgeving waarin je kan zien, voelen en proeven hoe duurzame, hoogtechnologische huishoudtoestellen het leven makkelijker kunnen maken. Je kunt er ook terecht voor heel wat workshops en events en productadvies op maat.

Miele Experience Center Antwerpen

Je keuken kiezen is een ervaring op zich. In Hopland in hartje Antwerpen opende in maart 2022 een Miele Experience Center waar wij je graag meenemen om te ontdekken welke toestellen het beste bij jou en je keuken passen.

Miele Experience Center Brussel

In hartje Brussel op de Louizalaan kun je terecht in ons Miele Experience Center sinds december 2019. Een unieke omgeving waarin je kan zien, voelen en proeven hoe duurzame, hoogtechnologische huishoudtoestellen het leven makkelijker kunnen maken. Je kunt er ook terecht voor heel wat workshops en events en productadvies op maat.

Miele Experience Center Mollem

In dit Miele Center -het hoofdkantoor van Miele in Mollem- draait alles om de beleving van Miele en haar producten. Je vindt er alle huishoudelijke apparaten en inbouwtoestellen binnen de was-, woon- en kookwereld van Miele. Ook voor alle toestellen van Miele Professional kun je terecht in onze showroom.