fbpx

In de week van 24 tot 28 juni geniet u van een unieke Miele-beleving in Miele Experience Center Mollem. We leggen u in de watten met heel wat feestelijke activiteiten zoals workshops, persoonlijke uitleg en veel meer. En als dat nog niet genoeg is, ontvangt elke klant bij aankoop van een Miele-product er een extra luxueus cadeau (Miele accessoires, Atelier Rebul verwenpakket, …) bovenop! Bekijk onze agenda en schrijf u in voor een van onze festiviteiten. Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt.

Maandag 24/6

Kom langs en test uit: Miele koffiemachines

Maak een afspraak in Miele Experience Center Mollem en test zelf uit hoe innovatief en luxueus u een kopje koffie zet. Beleef een uniek koffiemoment waarbij u kennis maakt met de verschillende opties en kunt proeven van onze heerlijke Miele koffiebonen. Maak een afspraak of kom spontaan langs in onze winkel.

Maak een afspraak

Dinsdag 25/6

Kom langs en test uit: het Fashion Master stoomstrijksysteem

Met dit stoomstrijksysteem behaalt u professionele strijkresultaten dankzij de intense stoomdruk en de actieve strijktafel. Kies een tijdsslot en we ontvangen u graag op feestelijke wijze in ons Miele Experience Center.

PS: Neem uw mandje strijk mee en we gaan ermee aan de slag! 

Maak een afspraak

Woensdag 26/6 – van 14u30 tot 16u

Etiquette Workshop: de perfecte verjaardagstafel!

Isabelle van Gracious Manners neemt u mee in de kunst van het feestelijk tafelen. In deze workshop van 1.5 uur ontdekt u een aantal gebruiken en gewoontes, en gaan we op zoek naar de oorsprong van deze regels. Schrijf u nu in en bemachtig als eerste een plaatsje! Wees er snel bij want enkel de eerste 10 inschrijvers kunnen deelnemen aan de workshop.

Schrijf u in

Donderdag 27/6

Kom langs en test uit: Steelstofzuigers

Zowel de Triflex als Duoflex hebben een premium design en behalen de beste stofzuigerresulaten. Daarnaast kan u ze heel gemakkelijk tegen de muur bevestigen, wat zorgt voor het ultieme comfort. Ga zelf aan de slag en test de Miele steelstofzuigers uit op verschillende ondergronden. Daarnaast hebben we ook specifieke accessoires voor een optimaal comfort.

Maak een afspraak

Vrijdag 28/6

Ontvang een lekker kopje koffie en laat u persoonlijk begeleiden in ons Miele Experience Center: maak een afspraak!

Lang verhaal kort: 125 jaar aan kwaliteit

Lees hier meer over onze jubileumaanbiedingen: