fbpx

In de week van 22 tot 29 juni geniet u van een unieke Miele-beleving in Miele Experience Center Brussel. We leggen u in de watten met heel wat feestelijke activiteiten zoals bubbels, cupcakes, workshops, persoonlijke uitleg en veel meer. En als dat nog niet genoeg is, ontvangt elke klant bij aankoop van een Miele-product er een extra luxueus cadeau (Miele accessoires, Atelier Rebul verwenpakket, …) bovenop! Bekijk onze agenda en schrijf u in voor een van onze festiviteiten. Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt.

Zaterdag 22/6

Een glaasje champagne & lekkere Miele-cupcakes voor iedereen!

Maandag 24/6

Kom langs en test uit: Miele koffiemachines

Maak een afspraak in Miele Experience Center Brussel en test zelf uit hoe innovatief en luxueus u een kopje koffie zet. Beleef een uniek koffiemoment waarbij u kennis maakt met de verschillende opties en kunt proeven van onze heerlijke Miele koffiebonen. Maak een afspraak of kom spontaan langs in onze winkel.

Maak een afspraak

Dinsdag 25/6

Kom langs en test uit: het Fashion Master stoomstrijksysteem

Met dit stoomstrijksysteem behaalt u professionele strijkresultaten dankzij de intense stoomdruk en de actieve strijktafel. Kies een tijdsslot en we ontvangen u graag op feestelijke wijze in ons Miele Experience Center.

PS: Neem uw mandje strijk mee en we gaan ermee aan de slag! 

Maak een afspraak

Woensdag 26/6

Kom langs en test uit: Steelstofzuigers

Zowel de Triflex als Duoflex hebben een premium design en behalen de beste stofzuigerresulaten. Daarnaast kan u ze heel gemakkelijk tegen de muur bevestigen, wat zorgt voor het ultieme comfort. Ga zelf aan de slag en test de Miele steelstofzuigers uit op verschillende ondergronden. Daarnaast hebben we ook specifieke accessoires voor een optimaal comfort.

Maak een afspraak

Donderdag 27/6

Kom langs en test uit: de combi-stoomoven

Sappig, krokant en gezond bereiden ging nog nooit zo efficiënt! Kies een tijdsslot en we ontvangen u graag op feestelijke wijze in ons Miele Experience Center. Wij voorzien een eenvoudig recept waarmee u zelf aan de slag gaat. Natuurlijk kan u met eventuele vragen terecht bij onze Sales Adviseurs!

Maak een afspraak

Vrijdag 28/6 – van 14u30 tot 16u

Etiquette Workshop: de perfecte verjaardagstafel!

Isabelle van Gracious Manners neemt u mee in de kunst van het feestelijk tafelen. In deze workshop van 1.5 uur ontdekt u een aantal gebruiken en gewoontes, en gaan we op zoek naar de oorsprong van deze regels. Schrijf u nu in en bemachtig als eerste een plaatsje! Wees er snel bij want enkel de eerste 10 inschrijvers kunnen deelnemen aan de workshop.

Schrijf u in

 

Zaterdag 29/6

Een glaasje champagne & lekkere Miele-cupcakes voor iedereen!

Lang verhaal kort: 125 jaar aan kwaliteit

Lees hier meer over onze jubileumaanbiedingen: