fbpx

The Loft Experience

Het was een heus avontuur!

Zowel onze ambasadeurs als een team van coaches hielpen ons gekozen koppel om te testen wat samenwonen allemaal omvat. Van hun relatie zelf, ieders opruimtalenten tot de was. Wij hielpen hen twee dagen lang te achterhalen hoe ze als koppel er het beste van kunnen maken. Hieronder vind je er alles over!

© Miele, 2020

Dit was #TheLoftExperience:

Hét koppel

“Hallo! Wij zijn Femke en Stijn. Beiden dertigers sinds dit jaar (jup, nog net geboren in de jaren 80, klinkt stokoud, toch?!). We hebben elkaar vier jaar geleden leren kennen in de jaren twintig (op een themafeestje, zo oud zijn we echt nog niet) en zijn sindsdien onafscheidelijk. Door de week zijn wij pedagoog voor personen met een verstandelijke beperking (Femke) en project ingenieur (Stijn). In het weekend zijn wij die hard doe-het-zelvers, want sinds twee jaar hebben wij ons sociale leven omgeruild voor het bouwen van een eigen stek op een stukje paradijs in Balen (exotischer dan de Kempen wordt het niet…).

Én werken, én een huis bouwen, én een huishouden runnen, het doet wat met een mens. Maar we hebben het overleefd. En als kers op de taart (of in dit geval huis) wilden wij graag een nieuwe wasmachine (liefst eentje die de was zelf uit de wasmand haalt en de was gestreken aflevert, maar blijkbaar is dat net iets teveel gevraagd) en advies van enkele professionelen over hoe we dat huis er zo lang mogelijk als nieuw kunnen laten uitzien. Dus de wedstrijd van Karolien kwam als geroepen. (Ik volgde haar al even, kijkend naar haar lekkere gezonde gerechtjes terwijl wij voor de zoveelste keer de Balense afhaal-horeca steunden…) We zijn dus enorm blij met deze prijs, joepie! ”

Volg Femke op Instagram: @femvandebroek 

The Experience Loft?

Op maandag 2 december ging ons gloednieuwe Miele Experience Center open aan de Louizalaan in Brussel. Op de eerste verdieping werd er een heuse Experience Loft gecreëerd. Volg ons op Instagram voor de behind the scenes!

Wil je dit in het echt komen ontdekken? Bezoek dan het gloednieuwe Miele Experience Center in Brussel. Zie, voel en proef hoe duurzame technologie je leven aangenamer maakt. Je stapt immers de wereld van Miele binnen. En dat is een ervaring op zich. Je ontdekt er tips, doet er nieuwe ideeën op en krijgt er productadvies op jouw maat. Je kan je er zelfs inschrijven voor inspirerende kookworkshops.

Ontmoet onze ambassadeurs

Karola’s Kitchen

U kent Karolien Olaerts waarschijnlijk van haar gezonde én heerlijke recepten op haar blog karolaskitchen. Haar motto “gewoon gezond” prijkt ook op de cover van de boeken die ze uitbracht. “Ik ben altijd op zoek naar nieuwe technieken om de échte smaak van de ingrediënten naar boven te halen en ze op de meest gezonde manier klaar te maken. De ovens van Miele zijn hiervoor ideaal.”

Instagram: @karolaskitchen

Blog: karolaskitchen.be

Maxime De Winne

Maxime De Winne is een Vlaamse acteur, animator en theaterproducent. Daarnaast is hij de trotse papa van Jeanne, Faust en Lucille. Van filmopnames en toneelstukken tot een druk gezinsleven: elke dag is afwisselend en pure Rock & Roll!

Als je hem om zijn favoriete product vraagt, antwoordt hij resoluut:  “Ik heb drie kinderen, wat denk je zelf?! De koffiemachine natuurlijk!”

Instagram: @maximedewinne