fbpx

Miele Triflex HX1: ervaar de kracht van 3 stofzuigers in één

Herken je dat? Dat je even snel wat wilt opzuigen, maar geen zin hebt om die logge stofzuiger
te pakken? Of dat je alweer niet alles kunt opzuigen omdat je er gewoonweg niet zo makkelijk bij
komt? Vervelend toch? Dat vonden wij ook. Maak daarom kennis met de Triflex HX1: 3 snoerloze
stofzuigers in één. Flexibel, krachtig en snel. Wij vertellen je graag meer over deze revolutionaire
nieuwe snoerloze stofzuiger van Miele.

3-in-1 innovatie

Nee, wij zijn zeker niet de eerste met een snoerloze steelstofzuiger. Maar onze steelstofzuiger bevat
wél een innovatief 3-in-1 systeem. De Triflex HX1 is een unieke combinatie van bereik, comfort en
compact: 3 snoerloze stofzuigers in één. Zo kun je in elke situatie optimaal te werk gaan.

1. Bereik: voor moeilijk bereikbare plekken

Met de Triflex zuig je ook moeilijk bereikbare plekken makkelijk schoon. Met de PowerUnit bovenaan is het optillen en manoeuvreren van de Triflex heel eenvoudig. Wil je het plafond van stof ontdoen of juist onder bedden en kasten zuigen? Geen probleem. Met deze opbouw wordt jouw hele huis stofvrij.

2. Comfort: voor een moeiteloos schoon resultaat

Plaats je de PowerUnit onderaan, dan wordt de Triflex lichter in gebruik. Op deze manier zuig je vooral grotere ruimtes heel comfortabel. Dat betekent dus schoonmaken zonder inspanning! En met de MultiFloor XXL-elektroborstel van maar liefst 28cm breed, worden die grotere oppervlakken nóg eenvoudiger schoon. Wil je even pauze? Dan zet je de Triflex gewoon in de parkeerstand.

3. Compact: voor snel stofzuigen tussendoor

De Miele Triflex is een makkelijk hanteerbare krachtpatser. De PowerUnit is ook los te gebruiken, waardoor de Triflex ook zeer geschikt is om snel kleine oppervlakken te reinigen. Perfect dus als je bijvoorbeeld alleen even je autostoelen wilt zuigen!

Productvoordelen Miele Triflex HX1

De Miele Triflex HX1 is niet alleen een innovatief 3-in-1 systeem, ook is deze snoerloze steelstofzuiger voorzien van een aantal superhandige features. We zetten ze hieronder voor je op een rij:

1. LED-verlichting

Het mondstuk met LED-verlichting zorgt ervoor dat je geen enkel stofdeeltje meer over het hoofd ziet. Alle stofgevoelige plekken in huis worden goed verlicht. Dus ook onder het bed en je kasten is stof voortaan verleden tijd.

2. Accu los opladen

De Triflex Performance, de Runner en de Pro worden geleverd met maar liefst 2 accu’s. Voor de overige types is deze extra accu los verkrijgbaar. Terwijl je stofzuigt met de ene, laadt de andere op in de lader. Nog een groot voordeel: je hoeft je stofzuiger niet per se op te bergen in de buurt van een stopcontact! Doordat de stekker rechtstreeks naar de accu gaat, laadt de accu op terwijl je de stofzuiger zelf opbergt op iedere andere gewenste plek. Met het acculaadstation en de tweede accu verdubbel je bovendien de looptijd van deze Miele stofzuiger.

3. Accu vervangen

Na 10.000 keer testen, kunnen we met zekerheid zeggen: de accu van de Triflex verwissel je supermakkelijk. Dit tijdens de gehele levensduur van het apparaat, want het wordt echt niet lastiger. En dat is dus top.

4. Verstelbare handgreep

De verstelbare handgreep van de Triflx HX1 biedt comfort en is ergonomisch verantwoord. Met de 3 powerstanden binnen handbereik en die je niet ingedrukt hoeft te houden. De verstelbare handgreep van de Triflex HX1 is en blijft zeer soepel in gebruik. Ongeacht of je de PowerUnit nu boven- of onderaan plaatst. Het enige dat na 120.000 keer testen wat minder soepel liep, was onze eigen arm.

5. Wandhouder

Bij de Triflex hoort een wandhouder waaraan je de stofzuiger ophangt. Hier klik je ook makkelijk alle accessoires op, zodat niks gaat slingeren of verloren gaat. Miele loopt hierin voorop, dus uniek in zijn soort! De Triflex plaats je bovendien telkens weer moeiteloos in en uit de wandhouder. Zélfs na 10.000 keer testen.

6. HEPA-Lifetime filter

Een filter die je niet hoeft te vervangen, hoe goed klinkt dat? De HEPA-filter van de Triflex heet niet voor niets een Lifetime filter: deze gaat een stofzuigerleven lang mee. Met dit filter wordt je huis écht een allergievriendelijke zone. Het andere filter van de steelstofzuiger maak je eenvoudig schoon onder de kraan als deze erg vuil is of verstopt raakt, maar het HEPA-filter, daar blijf je vanaf.

7. Stofreservoir plaatsen

Het stofreservoir hebben we 3000 keer uit de Triflex gehaald en weer teruggeplaatst. En wat bleek: altijd even eenvoudig te hanteren.

8. Parkeerstand

Heb je even twee handen nodig, wordt er aangebeld tijdens het stofzuigen of wil je even pauze? Dan zet je de Triflex gewoon rechtop in de parkeerstand. We hebben dit zo’n 20.000 keer getest en garanderen je dat hij niet omvalt.

9. Eenvoudig legen met Twist2open

Is het stofreservoir van je Miele Triflex HX1 vol? Geen probleem. Met de Twist2open-functie klikt het reservoir na één keer draaien al open en kun je alles zo in de prullenbak gooien.

10. Vortex-technologie

De Miele Triflex HX1 behaalt door de vortex-technologie optimaal reinigingsresultaat. De gestroomlijnde luchtgeleiding in de stofzuiger zorgt voor een buitengewoon hoog luchtverplaatsingsvermogen van wel 100 km/u. Stof en vuil worden daardoor snel en moeiteloos opgenomen. Door de vortex-technologie is de Triflex bovendien net zo krachtig als een gebruikelijke stofzuiger!

11. Brede elektroborstel XXL

Met de extra brede elektroborstel, van maar liefst 28cm breed, zuig je een groter oppervlak in minder tijd. De borstel past zich automatisch aan elke vloerbedekking aan, voor een snelle dieptereiniging op alle oppervlakken.

Benieuwd naar tips om als een pro te stofzuigen? Neem een kijkje naar andere blogposts!