fbpx

Hoera!! Miele heeft de Best Brands Award gewonnen in de categorie ‘Large Household Appliances’ voor het 6de jaar op rij. Miele is het favoriete merk van grote huishoudtoestellen bij de Belgische consument! Daarnaast kregen we ook een mooie tweede plaats in de categorie ‘Home Comfort Brand’.

Bedankt voor jullie stem en voor het vertrouwen in ons merk. 

Best Brands Awards 2024

Op 21 maart werden de Best Brands Award uitgereikt aan de favoriete merken van de Belgen in diverse sectoren. De rangschikking is gebaseerd op een GfK-enquête bij 4.500 personen die representatief is voor de Belgische samenleving, waardoor merken kunnen worden gekozen die er bovenuit steken.

Er worden twee criteria gehanteerd: het reële economische succes van het merk op de markt (op basis van diverse indicatoren zoals marktaandeel, prijs en eerste keuze van de consument) en de emotionele perceptie van het merk door de consument (een dimensie die rekening houdt met de merkbekendheid en de klantenervaring).

Bedankt voor uw stem!

Het hele Miele team is erg trots: het is een grote eer om voor de zesde keer op rij erkend te worden tijdens de Best Brands Awards! Het is ook een bekroning voor onze algemene merkstrategie: deze award benadrukt dat de duurzaamheid & premium kwaliteit van Miele erg gewaardeerd worden door jullie. Bedankt aan alle Miele fans!​

Miele draagt duurzaamheid hoog in het vaandel. We zijn allemaal verantwoordelijk voor een betere en duurzamere toekomst, van de grootste multinational tot en met het kleinste huishouden. “Immer Besser” staat voor onze overtuiging om bij alles wat we doen elke keer beter te worden. We worden steeds opnieuw gemotiveerd betere, intelligentere toestellen te ontwikkelen, zodat huishoudens en bedrijven die ze gebruiken duurzaam worden – van generatie tot generatie.​

Bezoek een Miele Experience Center

Een optimale service en de ultieme Miele-beleving vindt u in een van onze Miele Experience Centers. U vindt er de nieuwste innovaties, ons ruim assortiment en de accessoires waarmee u uw woonomgeving perfect inricht en uw huishouden naadloos regisseert. Denk aan de nieuwste multifunctionele ovens, de meest duurzame wasmachines, intelligente droogkasten, geruisloze afwasmachines, kookplaten en dampkappen die op elkaar zijn afgestemd, de meest krachtige stofzuigers en koffiemachines voor subtiel genot.

Daarnaast geniet u van een persoonlijke service en een heerlijk kopje koffie.