fbpx

Miele blijft het favoriete merk van grote huishoudtoestellen bij de Belgische consument! Voor het zesde jaar op rij bekroonden de Best Brands Awards de favoriete merken van de Belgen in diverse sectoren.  De rangschikking is gebaseerd op een GfK-enquête bij 5.000 personen die representatief is voor de Belgische samenleving, waardoor merken kunnen worden gekozen die er bovenuit steken (350 voorgestelde merken, uit 21 sectoren).

Het hele Miele team is erg trots: het is een grote eer om voor de vierde keer op rij erkend te worden! Het is ook een bekroning voor onze algemene merkstrategie: deze award benadrukt dat de duurzaamheid & premium kwaliteit van Miele erg gewaardeerd worden door jullie!

Ter ere van deze award verwelkomen wij u bovendien graag dit weekend in onze Miele Experience Centers en Miele Centers voor een glaasje champagne. Daarnaast organiseren wij ook een leuke wedstrijd waarbij je kans maakt op een Boost CX1! Laat ons weten waarom Miele volgens jou de terechte winnaar van deze award is en wie weet win jij een nieuwe zakloze stofzuiger!

Bedankt voor jullie stem!

Vertel waarom Miele voor jou de Best Brand is en maak kans op een Boost CX1 zakloze stofzuiger

Dit formulier kan op dit ogenblik niet ingevuld worden


Meer recepten?

Maak gratis een profiel aan voor meer recepten.

Registratie formulier

Al een account? Log in om dit bericht te bekijken