fbpx

De gemiddelde Belg gebruikt slechts 3 verschillende wasprogramma’s, omdat hij vaak niet weet waarvoor al die andere programma’s dienen. Jammer, want dat is eigenlijk hetzelfde als enkel de grill-functie van je oven gebruiken.

Voor elk kledingstuk het juiste wasprogramma

KEN JE KLEREN, KEN JE WASPROGRAMMA’S

Heb je er al eens bij stilgestaan hoeveel soorten kledingstukken we in onze kast hebben liggen? Voor bijna elke activiteit (werk, sport, vrije tijd,…) bestaat er tegenwoordig een specifiek soort kledingstuk dat speciaal gemaakt werd voor optimaal draagcomfort tijdens de activiteit in kwestie. Skiën doe je bijvoorbeeld niet in je jeansbroek en sporten doe je niet in het zijden kleedje dat je die dag aanhad op kantoor.

Natuurlijk moeten deze verschillende soorten kledingstukken ook allemaal gewassen worden, zodat ze er zo lang mogelijk perfect blijven uitzien en hun draagcomfort behouden. En daar denken wij voortdurend over na. Miele volgt de ontwikkelingen in de mode- en textielindustrie op de voet, zodat onze wasmachines steeds uitgerust zijn om de meest uiteenlopende kledingstukken te wassen.