Kies jij in je (keuken)interieur voor landelijk, modern of design? Voor elke stijl is er een Miele match! Op Batibouw tonen we binnenkort onze allernieuwste keukeninnovaties en -toestellen, maar we inspireren jullie hier graag al met een sneak preview. Mét advies over welke Miele-lijn je best combineert met jouw keukeninrichting.

De perfecte Miele-match voor jouw keukenstijl?

Landelijke keukenstijl: de Miele ContourLine

Een landelijke keuken staat voor knusse warmte en gezelligheid. De gekozen tinten zijn zelden strak zwart of wit, en ook vormelijk voelt het keukenmeubilair “zachter” dan dat van een designkeuken. Zo zijn de keukenkasten meestal gemaakt van warme materialen (massief of gelakt hout) en hebben ze uitgesproken –vaak ronde- metalen handgrepen.

In zo’n landelijke inrichting maken de keukentoestellen echt deel uit van het geheel en hoeven ze allesbehalve weggestopt te worden. De Miele ContourLine is de ideale match voor deze landelijke keukenkeuze. De ContourLine toestellen hebben robuuste handgrepen en een solide omlijsting in edelstaal: een krachtig statement in je karaktervolle keuken!

Ontdek de Miele ContourLine toestellen

Landelijke keukentip: een opvallend vrijstaand fornuis is een echte blikvanger in dit type keuken. En laat Miele nu nét bezig zijn met de ontwikkeling daarvan. Stay tuned!

Moderne keukenstijl: de Miele PureLine

Een moderne keuken combineert de warmte van de landelijke stijl met het strakke van een designkeuken. In deze interieurs zie je vaak combinaties van warme materialen -zoals hout- met strakkere tegenhangers als inox, glas of composiet.
Moderne keukenkasten hebben meestal geen reliëf en geen –of strakke, subtiele- handgrepen. Qua kleurenpalet zien we in moderne keukens behalve wit ook steeds meer tinten zoals grafietgrijs, olijfgroen en zwart.

Typerend voor deze moderne keukens is een gevoel van rust, en dat is precies wat ook de Miele PureLine uitstraalt. De PureLine modellen hebben een eerder ingetogen karakter, met een groot aandeel glas en een inox-afwerking.

Ontdek de Miele PureLine toestellen

keukenstijl

Moderne keukentip: een kookeiland met kookvlak is typisch voor deze stijl. En laat dat nu de perfecte plek zijn voor onze gloednieuwe TwoInOne inductiekookplaat of de SmartLine combisets, met wok- grill –of tepanyakimodule.

Design keukenstijl: de Miele ArtLine

Designkeukens maken vaak onderdeel uit van de leefruimte, dus is het belangrijk dat beide ruimtes naadloos in elkaar overlopen. De keukenmeubels en –toestellen vragen daarom best zo weinig mogelijk aandacht: denk aan greeploze keukenkasten van hoogwaardige materialen, donkere kleuren en pure lijnen. De enige opvallende elementen zijn bijvoorbeeld details in goud, brons of marmer.

Voor deze geïntegreerde designkeukens ontwikkelde Miele de ArtLine: een gamma inbouwtoestellen met vlakke fronten in glas, die volledig opgaan in de strakke kastenwand van je designkeuken. Alle ArtLine-toestellen zijn greeploos en worden dankzij de Touch2Open-technologie geopend met een simpele druk op de knop.

Ontdek de Miele ArtLine toestellen

keukenstijlen

Designkeukentip: Trek de ‘onzichtbare’ toestellentrend door in al je keukenapparaten en kies voor een volledig geïntegreerde vaatwasser: zonder zichtbaar bedieningspaneel en mét ingenieuze Knock2Open-technologie: 2 x kloppen en de deur gaat open!

Landelijk3-Freja-Homestyling-Bekkevoort (Foto en realisatie: Freja Homestyling - Bekkevoort)

Of… mix & match naar eigen smaak!

Wat jouw keukenstijl ook is, bovenvermelde tips zijn uiteraard niet meer dan een aanbeveling. Onze moderne PureLine kan bijvoorbeeld ook voor een origineel contrast zorgen in een landelijke keuken. Of misschien heb jij wel een keuken die helemaal buiten de typische stijllijntjes kleurt? Uiteindelijk kies jij zelf je ideale Miele match… en creatieve combi’s kunnen we alleen maar aanmoedigen!

De familie Hendrickx-Nijs koos voor een karaktervolle combi van een landelijke keuken met de Miele PureLine-toestellen.

Een musthave voor élk interieur: de Miele steamer!

Een Miele signature-toestel dat in elke keuken thuishoort, is de steamer. Deze stoomoven met zijn opvallende ronde deur doorbreekt de rechte lijnen en symmetrie én is bovendien de ideale partner-in-crime voor wie snel en gezond wil koken.

Ontdek nog meer Miele stijlen en innovaties

Altijd al persoonlijke advies willen krijgen voor jouw perfecte keuken? Maak een afspraak bij de Miele showroom en ontdek al onze keukentoestellen met begeleid advies.

Klik hier om een afspraak te maken.

Lees meer over


Meer recepten?

Maak gratis een profiel aan voor meer recepten.

Registratie formulier

Al een account? Log in om dit bericht te bekijken