Al jaren horen we dat mensen geen tijd willen verliezen aan huishoudelijke taken. Daarom ontwikkelde Miele de EcoFlex vaatwassers: perfect proper én droog in zo weinig mogelijk tijd!

EcoFlex vaatwassers van Miele: perfect propere vaat in slechts 58 minuten

Een perfecte vaat in slechts 58 minuten

Vele eigenaars van een energiezuinige vaatwasser klagen over te lange programmatijden of schoonmaakresultaten die verre van perfect zijn. Miele maakt komaf met beiden. De nieuwe EcoFlex-vaatwassers met het QuickPowerWash-programma wassen en drogen de vaat in slechts 58 minuten. Zonder in te boeten op schoonmaakprestaties! Dit is onder anderen te danken aan de speciaal ontwikkelde UltraTabs Multi. Deze tabletten zijn binnen 2 tot 3 minuten volledig opgelost en garanderen zo een optimaal was- en droogresultaat.

Perfect propere vaat in minder dan één uur? De UltraTabs Multi zijn speciaal ontwikkeld om in slechts enkele minuten op te lossen in het QuickPowerWash-programma

Nog efficiënter dan het A+++ energielabel? Het kan!

De nieuwe Miele vaatwassers halen de beste energiewaarden op de markt, mede dankzij de nieuwe EcoTech-warmteopslag. De EcoTech-unit recupereert de warmte van het warme afwaswater en gebruikt het om het verse koude water al gedeeltelijk op te warmen. Het resultaat? Een kortere verwarmingstijd en een energielabel tot wel A+++-20%!

3D-besteklade nóg flexibeler

De gepatenteerde Miele 3D-besteklade stond al bekend om zijn enorme flexibiliteit: deze kan in hoogte, breedte én diepte worden versteld. Met de 3D+ besteklade doet Miele er nog een schepje bovenop. Hier vinden zelfs de meest uiteenlopende types keukengerei een perfect plaatsje. In het centrale deel zijn twee rijen spikes toegevoegd die kunnen neergeklapt worden om ruimte te creëren voor bijvoorbeeld een scheplepel. Ook zorgen ze ervoor dat lange, dunne items als koksmessen veilig vastgezet kunnen worden en langs alle kanten gewassen en gedroogd worden.

Gebruik de extra spikes in het midden om grote messen veilig in vast te zetten .... Of klap ze gewoon neer voor groter keukengerei zoals opscheplepels en gardes

Kopjes en glazen veilig op hun plek

De onderste korf van de EcoFlex-vaatwassers bevat nieuwe, in hoogte verstelbare FlexCare-glazenhouders. Deze houders zijn verstevigd met een geribbeld oppervlak, zodat kopjes stevig blijven staan op de glazenhouders. De glazen zelf? Die blijven veilig in de openingen door nieuwe siliconen bekleding. Wittewijnglazen kan je perfect kwijt in de bovenste korf. Dat kan niet, denk je? De 3D+ besteklade kan je ook opzijschuiven, zodat de glazen er gemakkelijk in passen. Feestje gepland? Tot 18 glazen krijg je in één afwasprogramma proper!

EcoFlex vaatwassers
Dankzij de siliconen bekleding van de glazenhouders kun je je glazen veilig laten afwassen. Nog extra glazen te wassen? Dan schuif je de 3D+ bestekladen opzij en zet je de glazen in de bovenste korf!

Frisse lucht voor vaatwerk

Alles perfect droog! Alle EcoFlex-vaatwassers beschikken over het droogsysteem AutoOpen (behalve de smallere modellen van 45 cm). Is het afwasprogramma klaar, dan gaat de deur geheel automatisch open en blijft op een kier open staan. Zo kan restvocht ontsnappen en kan er frisse lucht bij de vaat komen. Handig voor glazen en kunststof servies, die je achteraf niet meer met de hand zou moeten drogen.

Afwastabs ter waarde van 99,75 euro cadeau

Koop je tussen april en September 2017 een EcoFlex-vaatwasser? Dan krijg je afwastabletten ter waarde van 99,75 euro cadeau!

Alle EcoFlex-modellen vind je via deze link!

 

Benieuwd hoe je de korven van Miele EcoFlex-vaatwassers aan élk type belading kan aanpassen? Dat zie je in dit filmpje!


Meer recepten?

Maak gratis een profiel aan voor meer recepten.

Registratie formulier

Al een account? Log in om dit bericht te bekijken