fbpx

Generatie op generatie worden Miele toestellen, én familierecepten, gedeeld. In onze speciale feestelijk edities van onze kookworkshops geven wij aan jouw favoriete culinaire tradities een leuke twist.

 

Feestelijke hapjes

De familiefeesten zijn in aantocht, en deze keer mogen we opnieuw allemaal samen aan tafel schuiven. Wij starten de feesten net als jou, met heerlijk (gestoomde) hapjes.

Tijdens deze kerstworkshop maak je met onze combi-stoomoven 6 feestelijke hapjes in een handomdraai klaar. Of je nu gaat voor een pittige scampi of kleurrijke bietenburger, er is voor elk wat wils. Deze hapjes zijn niet alleen een feest voor het oog maar ook voor de maag en kan je na de feesten net zo goed serveren bij de volgende verjaardag of tuinfeest.


 

 

Maak kans op de exclusieve kerstworkshop van Seppe Nobels

Onze Tastemaker Seppe Nobels neemt culinair erfgoed en geeft er een duurzame, vernieuwende twist aan.

In zijn exclusieve kerstworkshops, op 15 december in het Miele Experience Center te Mollem en op 18 december in het Miele Experience Center te Brussel, brengt hij daarom feestelijke recepten met echte familiegeschiedenis mee. Wil jij er graag bij zijn? Waag je kans hier en maak kans op één van de 12 duotickets.

Meer recepten?

Maak gratis een profiel aan voor meer recepten.

Registratie formulier

Al een account? Log in om dit bericht te bekijken