
Mosselen met verse groenten | Inspired by Anniek Chiau
Mosselen kan je op allerlei manieren bereiden. Miele verkiest de gezonde aanpak: gestoomde mosselen met verse groenten.
Heerlijk, die eerste zonnige en warme dagen. Met deze 3 verrassende en frisse tapasgerechtjes uit de Miele stoomoven breng jij dat lentegevoel op tafel!
5 ingrediënten, dat is alles wat je nodig hebt om dit simpele maar overheerlijke Spaanse tapasgerecht met venusschelpjes en een scheutje sherry te maken.
Deze gestoomde luxe-eitjes met wat room, dille en zalmviseitjes zijn perfect voor een zondagse brunch of een heerlijk ontbijt op bed.
Niets heerlijker dan een mooi stuk verse vis uit de stoomoven met een nieuw patatje en wat knoflook… Brandade op een stukje toast is het perfecte lunch-gerecht op een mooie lentedag! Combineer eventueel met een fris slaatje.
6 weetjes over stoomkoken met de Miele GourmetStar
Wist je dat…
Benieuwd naar deze gloednieuwe budgetvriendelijke stoomoven? Alle productinformatie vind je hier.
Schrijf je in en ontvang inspirerende verhalen, handige tips en straffe acties in je mailbox.