fbpx

Mix&Match: Italiaanse rijst met kabeljauw

Ingrediënten

  • 4 zakjes snelkookrijst bosto (8’) *
  • 2 blikken kerstomaten op eigen sap
  • 2 bokalen Putta Nesca
  • 2 bouillonblokjes  
  • 4 teentjes look
  • Peper en zout
  • 2x +/- 600g Kabeljauw
  • Ontpitte olijven
  • Verse rozemarijn
  •  Verse Tijm
  • 1 citroen
  • Tros kerstomaten  (12tomaatjes)
  • Provinciaalse kruiden
  • Zet 2 gesloten stoomovenpannen klaar.
  • Doe 2 zakjes rijst – haal de rijst uit de zakjes – per stoomovenpan.
  • Meng telkens met 1 verbrokkelde bouillonblokje
  • Voeg hieraan 1 blik kerstomaten,  1 bokaal putta nesca tomatenpuree en 1/3 bokaal water toe.
  • Voeg per pan 2 versnipperde tenen look toe.
  • Kruidt af met peper en zout.
  • Voeg eventueel extra olijven toe
  • Roer even goed door.
  • Leg de kabeljauw in het midden (per stoomovenpan). (Duw tot het op de bodemligt en de tomatenrijstmengeling errond om ligt)
  • Voeg verse Rozemarijn & Tijm toe.
  • Op de kabeljauw sneetjes citroen en zeewier

Heb jij de smaak te pakken? Kom dit en nog meer heerlijke Mix & Match recepten ontdekken in onze workshop, of kom langs voor persoonlijk advies om jouw eigen Miele keukentoestellen uit te kiezen.

Lees meer over

Meer recepten?

Maak gratis een profiel aan voor meer recepten.

Registratie formulier

Al een account? Log in om dit bericht te bekijken