Brood bakken met Le Creuset
Miele en Le Creuset slaan de handen in elkaar om jou optimaal te laten genieten van jouw combi-stoomoven. Starten doen we met een gouden klassieker: ambachtelijk wit brood.
Zijn jouw kids een hele tijd thuis en heb je geen inspiratie over wat je voor hen op tafel kan toveren? Geen nood! Miele maakte een heuse “kids corner” met recepten die speciaal voor kinderen werden uitgeschreven.
Bereiding
Kies Intensief bakken, 220°C gedurende 12 minuten.
De hartige variant is alom bekend, maar ken je ook de zoete variant? Het basisdeeg blijft hetzelfde. De tomatensaus wordt dan ricotta en het hartig garnituur wordt lekker zoet in de vorm van vers fruit, chocoladeschilfers en een variatie van noten.
Zo krijg je 2 strengen, die aan elkaar hangen. Perfect om te vlechten.
Speciale toepassingen, Deeg laten rijzen gedurende 20 minuten
Bekijk ook zeker onze video:
Laat het jou smaken!
Wil jij naast deze lekkere gerechten ook nog andere gerechten klaarmaken? Neem dan nu een kijkje naar onze recepten!