fbpx

Snelle Lasagne | Inspired by Anniek Chiau

Deze snelle lasagne is ideaal als je ‘s avonds veel honger en weinig tijd hebt. Miele culinary advisor Anniek Chiau maakt haar eigen versie van de Italiaanse klassieker. Een lasagne zonder vlees, maar met gestoomde paprika en een mengsel van tofu en ricotta. En met het Miele ovenprogramma “Circulatiegrill” tover je dit vegetarische gerecht helemaal supersnel op tafel! Test dit recept zeker en vast eens uit!

INGREDIËNTEN

  • Gestoomde paprika in reepjes (3 minuten stomen op 100°)
  • Kant-en-klare groentensaus
  • Tofu gemengd met ricotta
  • Mozzarella (in plakjes gesneden)
  • Lasagnevellen

ZO MAAK JE DE SNELLE LASAGNE KLAAR

  • Begin met het schikken van de lasagnevellen in een ovenschaal
  • Verdeel er daarna een laag groentensaus over
  • Dek dit af met een volgende laag lasagnevellen
  • Bestrijk deze lasagnevel met de mengeling van tofu en ricotta
  • Voeg een volgende laag lasagnevellen toe
  • Verdeel er op deze laag de paprikareepjes over
  • Als laatste stap schik je de plakjes mozzarella bovenop de laag paprika
  • Zet de schotel 30 minuten op 190°C in de oven, op het programma “Circulatiegrill”

Laat de lasagne je smaken!
Wil je nog andere voorgerechten, hoofdgerechten of dessetjes klaarmaken?
Neem zeker nog een kijkje op Inspired By Miele voor nog meer snelle gerechten!

Lees meer over