Asperges in de stoomoven | Inspired by Anniek Chiau

Het aspergeseizoen staat weer voor de deur. Reden genoeg voor Miele culinary advisor Anniek Chiau om deze heerlijke klassieker nog eens in de schijnwerper te zetten. Ze toont je hoe je makkelijk asperges bereidt dankzij de stoomoven van Miele.

ZO MAAK JE ASPERGES IN DE STOOMOVEN

  • Schil de asperges van boven naar onder
  • Plaats ze in een stoomovenpan met gaatjes
  • Stoom ze in 10 minuten gaar op 100°C, of in 5 minuten op 110°C (afhankelijk van je Miele stoomoven)
  • Stoom een eitje zacht in de stoomoven (5 minuten op 100°C)
  • Dresseer met wat ham en peterselie
  • Voeg het gepelde eitje toe

Smakelijk!

Wil je nog andere recepten klaarmaken? Neem dan een kijkje naar al onze recepten!

Lees meer over


Meer recepten?

Maak gratis een profiel aan voor meer recepten.

Registratie formulier

Al een account? Log in om dit bericht te bekijken